Om Farvel

Farvel skabt for at forbedre menneskelige relationer omkring døden ved hjælp af debat, dialog og vidensdeling. Farvel har ingen religiøse præferencer, og alle med eller uden tro kan bruge vores tjenester.

DØDSANNONCER
Med farvel har vi skabt et enkelt alternativ til traditionelle, betalte dødsannoncer i dagbladene og tilbyder i stedet gratis online, dynamiske dødsannoncer.

På Farvel kan du fortælle om dødsfald, bisættelser og begravelser i dødsannoncer med tekst og op til 3 fotos. Annoncerne er online i op til 6 uger, hvorefter de arkiveres og kan kaldes frem via vores søgefunktion.

Alle dødsannoncer kan nemt deles via sociale medier eller via mail.

Du kan søge på annoncer ud fra dato, alder, køn og geografi. Ved en enkel tilmelding kan du fremover automatisk få besked, hvis nogen du kender, er død og skal bisættes eller begraves.

For at undgå falske annoncer og andet bedrag, der kan skabe unødig uro og sorg, CPR-validerer vi alle annoncer gennem Folkeregisteret, før annoncerne bliver offentliggjort.

MINDER
Udover dødsannoncer giver Farvel giver også mulighed for at skabe et varigt, online mindested for den afdøde.

Du kan bruge dine egne – og familie og venners – fotos, lydfiler, videoer og tekst til at skabe et unikt minde for den afdøde. Vi bruger ikke reklamer, pop-up annoncer, statusopdateringer eller andet, der støjer eller forstyrrer, når du/I besøger mindestedet.

Når du er klar med et mindested, kan du lade det være privat, således at det kun er dem, du inviterer, der kan se det. Eller du kan vælge at offentliggøre mindet, så det bliver vist sammen med andres minder.

I begge tilfælde kan du via Farvel mindestedet invitere andre til at tænde lys, skrive mindeord eller kommentere mindet. Det er også muligt at dele mindet på sociale medier.